student

Alumni

På Jönköping University tycker vi att det är värdefullt att hålla kontakten med våra alumner, före detta studenter. De är våra viktigaste ambassadörer.

Med närmare 30 000 alumner har vi många ambassadörer för Jönköping University på hemmaplan, liksom ambassadörer för Region Jönköping i Sverige och i stora delar av världen.

Dela med dig av dina erfarenheter

Har du fått ett spännande jobb eller gjort en resa som du vill dela med dig av? Tveka inte att kontakta oss, vi vill gärna vet mer om vad högskolans alumner gör efter sina studier.

Alumnföreningar

Till höger hittar du information om fackhögskolornas alumnföreningar. Syftet med alumnföreningar är att hjälpa alumnerna att hålla kontakten med varandra och med högskolan på ett sätt som är av värde för bägge parter.

Som alumn är du alltid välkommen tillbaka till Jönköping University!

Loggan

Årets alumner på JU

Vinnarna är...

För första gången delade Jönköping University (JU) gemensamt ut utmärkelsen Årets alumner till tidigare studenter. Utdelningen skedde den 22 september, samma vecka som Akademisk högtid. Priset gick till alumner som gjort framstående insatser inom sin yrkesroll eller som privatpersoner. Såväl studenter och personal vid JU, som externa personer är välkomna att ge förslag på vilka alumner som ska nomineras vid respektive bolag inom JU.

Läs mer här.

Cookieinställningar