student

Viktig information

Uppdatering angående coronaviruset

Med anledning av utbrottet av coronavirus bevakar Jönköping University läget kontinuerligt och följer information från främst UD och Folkhälsomyndigheten.

Kalendarium

Aktuellt

 • Hur mår du i corona-tider?

  I dessa tider kan vi känna oss mer ensamma än vanligt. Upplevelsen av ensamhet kan väcka många tankar och känslor. Studenthälsan och Chaplaincy bjuder in till samtal vid två tillfällen - den 8 och 15 december.
 • Zooma in på din uppsats

  Behöver du hjälp med akademiskt skrivande, informationssökning och referenshantering? Biblioteket hjälper dig via Zoom-drop in torsdag 3 december och fredag 18 december.
 • Tillfälligt problem att komma åt webbsidor

  På grund av problem med de certifikat som garanterar en webbsidas säkerhet är det just nu problem att komma åt vissa sidor och tjänster på JU.
 • Ändrade öppettider i Service Center

  På grund av covid-19 har Service Center begränsade öppettider för besök. Service Center har som vanligt öppet online och via telefon, och de är glada att hjälpa dig via dessa kanaler.
 • Bli studentambassadör!

  Är du nöjd med din utbildning, trivs i Jönköping, klarar av att prata inför grupp och gillar att umgås med människor? Då är du den vi söker som studentambassadör!

Genvägar

JU Mobile App Store Google Play