student

Hälsohögskolan

Hälsohögskolan

Studenter poserar framför en blommig vägg under avslutningshögtid

Avslutningshögtiden för studenter som tar examen vid Hälsohögskolan våren 2020 är framflyttad till den 24 oktober 2020.

Du anmäler dig till den framflyttade avslutningshögtiden genom att fylla i formuläret via den här länkenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Notera att du måste fylla i din e-post i fältet "svarsbekräftelse" när du fyllt i formuläret för att få en bekräftelse skickad till dig.

Vår förhoppning är att avslutningshögtiden går att genomföra den 24 oktober men på grund av det rådande läget kan vi inte lämna några garantier. Vi ber därför om din privata e-postadress och folkbokföringsadress, så att vi kan kontakta dig även efter att ditt JU-konto avaktiverats. Vi återkommer därefter med mer information till de personer som anmält intresse för avslutningshögtiden. Anmälan är inte bindande.

I samband med att du anmäler dig till avslutningshögtiden kan du också välja att gå med i Hälsohögskolans nystartade alumnnätverk. Läs mer via den här länkenöppnas i nytt fönster.

De sjalar och diplom som delas ut inför avslutningshögtiden kommer att delas ut i samband med högtiden i oktober. På grund av det rådande läget har vi tyvärr inte möjlighet att dela ut dem tidigare. De studenter som inte har möjlighet att närvara i oktober och önskar en sjal och diplom måste anmäla sig via formuläret nu för att kunna be en vän hämta ut sjalen och diplomet i oktober.

Information publicerad 24 april 2020

Beslut att skjuta upp vårens avslutningshögtid

Med anledning av den rådande situationen med Covid-19 och Regeringens beslut den 27 mars, kommer JU inte arrangera några allmänna sammankomster eller offentliga tillställningar för fler än 50 personer. Detta innebär också att vi på Hälsohögskolan idag, den 24 april, tagit beslutet att skjuta fram vårens avslutningshögtid som skulle ägt rum den 5 juni 2020. Vår förhoppning är att situationen ser annorlunda ut i höst och därför planerar vi att hålla en traditionsenlig avslutningshögtid för de studenter som tar examen våren 2020 i oktober istället.

Vi återkommer inom kort med information angående tid och plats, samt anmälningsformulär för de som vill delta under höstens avslutningshögtid.

Vi tackar er för er förståelse under dessa tider och hoppas att ni, precis som vi, ser fram emot att förhoppningsvis kunna hålla vårens avslutning under hösten istället.

Varma hälsningar,

Jan Mårtensson, tillförordnad vd och akademisk ledare

Agneta Stenebrand, utbildningschef

Hälsohögskolan

Avslutningshögtiden anordnas två gånger per år för att fira de studenter som tar examen från Hälsohögskolan.

Varje år är det runt 500 studenter vid Hälsohögskolan (HHJ) som avslutar sin högskoleutbildning. Detta är något som skolan vill uppmärksamma genom att bjuda in alla de studenter som tar examen, samt deras släkt och vänner till en avslutningshögtid.

Kommande avslutningshögtider:

Preliminärt 24 oktober

Anmäl dig genom att fylla i formuläret via den här länken, eller använda nedan QR-kod.

Försäljning av brosch till SSK-studenter

Är du sjuksköterskestudent och vill köpa en brosch? Beställ din brosch senast den 5 juni genom att fylla i formuläret och ange din folkbokföringsadress via den här länkenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kostnaden för broschen är 250 kronor och betalning sker endast mot faktura. Ingen faktura avgift tas ut.

Försäljning av broscher kommer också att ske i anslutning till avslutningshögtiden i oktober.

Kontakt

Charlott Lindholm
charlott.lindholm@ju.se
036-101245