student
2020-04-22

2020-04-22

Parkeringstillstånd för maj

Måndagen den 27 april startar Service Center försäljningen av parkeringstillstånd för maj månad. På grund av Covid-19 vill vi i största möjliga mån undvika folksamlingar på JU. Därför kommer parkeringstillstånden endast att bli möjliga att beställa online.

Från och med kl. 12.00 den 27 april har du som student möjlighet att beställa ett parkeringstillstånd. Beställningen kan endast göras online och alla beställningar hanteras i turordning. Observera att inga beställningar lagda innan kl. 12.00 kommer att hanteras.


Efter beställning får du ett svar gällande vilken dag och tid du är välkommen att komma och hämta och betala ditt tillstånd i Service Center. Kom ihåg att kolla din mejls skräppost samt ”Övrig epost” om du använder Outlook.


Du lägger ditt ärende om beställning av parkeringstillstånd här. Observera att ”Ärendetyp/Case Type” måste vara ”Övriga frågor/Other questions”. Om du byter ärendetyp till en annan hamnar inte din beställning hos Service Center och vi kan då inte garantera att du hamnar i kön.


Parkeringstillståndet kostar 250 kr och gäller i mån av plats på alla Jönköping Universitys parkeringar. Då vi har ett begränsat antal parkeringstillstånd, får du även besked om tillstånden tagit slut. Eventuellt kvarvarande parkeringstillstånd efter den 27:e kommer att bli möjligt att beställa både online och köpa på plats i Service Center.