student
2013-12-11

2013-12-11

Diogenis Baboukardos vinnare av studenternas pedagogiska pris

JIBS studentförening JSA har beslutat att tilldela årets pedagogiska pris till Diogenis Baboukardos, doktorand i redovisning.

Diogenis undervisar just nu i Basic Financial Accounting, Financial Accounting Theory och ett antal andra kurser inom ekonomistyrning och bokföring. Hans studenter beskriver honom som en hängiven lärare som anstränger sig lite extra för att hålla roliga och intressanta föreläsningar, och som inspirerar och entusiasmerar sina studenter. – Det här är ett fantastiskt ögonblick för mig! säger Diogenis, och fortsätter:

– Jag vill rikta ett stort tack till alla JIBS studenter som har förärat mig det här priset. Som en klok person sa en gång: "'You make a living by what you get; you make a life by what you give." Det här priset ger mig energi att fortsätta ge mitt bästa till studenterna!

Pedagogiska priset delas ut varje år av JSA. Alla JIBS studenter kan nominera sina favoritlärare, och därefter sker en omröstning som också är öppen för alla studenter. Diogenis Baboukardos kommer att ta emot sitt pris den 19 december