Jönköping International Business School

Jönköping International Business School (JIBS) är en specialiserad och dynamisk handelshögskola. Med forskning och kopplingar till näringslivet som grund erbjuder vi utbildningar på kandidat-, magister- master och forskarnivå till studenter från hela världen.

JIBS har en av de mest internationella akademiska miljöerna i Skandinavien och rankas bland de bästa i världen när det gäller forskning inom våra fokusområden. Kvaliteten på vår utbildning, forskning och verksamhet verifieras genom dubbla internationella ackrediteringar, beviljade av EQUIS och AACSB. JIBS har en unik organisation som aktiebolag ägt av Stiftelsen Högskolan i Jönköping.

EQUIS and AACSB accreditation logotypes

international at heart

entrepreneurial in mind

responsible in action

Fullt klassrum med studenter i rörelse

Vi erbjuder moderna affärsutbildningar och en genuint internationell upplevelse. Utbildningen sker helt på engelska, med undantag för ett antal kurser på Civilekonomprogrammet.

Man framför whiteboardtavla

JIBS bedriver forskning genom olika projekt och centrum som fokuserar på att utveckla kunskap inom vår akademiska profil och våra tre fokusområden: entreprenörskap, förnyelse och ägande. 

Doktorshatt

Vill du göra internationell karriär? Längtar du efter att lära dig mer och är du starkt motiverad? Vill du bli del av en dynamisk forskarmiljö?

Närbild på kvinna i förgrunden och man i bakgrunden

Som handelshögskola är en nära samverkan med näringslivet extra viktigt för oss. Vi samarbetar också med lärosäten över hela världen inom både forskning och utbildning.

Två kvinnor och en man som samtalar på ett event

Som student på JIBS har du möjlighet att göra en kvalificerad praktik som del av din utbildning, ett så kallat internship.

Två män och en kvinna bakom en jordglob i JIBS:s entrehall

Med forskning och kopplingar till näringslivet som grund erbjuder vi utbildningar på kandidat-, magister- master och forskarnivå till studenter från hela världen.

JIBS mot en blå himmel

JIBS Global Talent Portal

Välkommen till JIBS Global Talent Portal med över 1000 internationella jobb och praktikplatser. Till portalen.

text: your business school. Samt logotyperna för AACSB och EQUIS

På JIBS lever vi efter devisen "international at heart, entrepreneurial in mind and responsible in action".

Logotyper för PRME, AACSB, EQUISM och EIASM

Med fokus på ständig förbättring.

This is JIBS