Karriärum

Näringslivsdag på Tekniska Högskolan

Linda Bergqvist och Jesper Johnsson ansvarar för Karriärum tillsammans med studerandeföreningen HI TECHlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Karriärum kan du som företag få kontakt med studenter med rätt kompetens. Tekniska Högskolan arbetar aktivt med att förmedla kontakter mellan studenter och företag. Samverkan med våra studenter kan vara ett sätt att utveckla ditt företag eller din verksamhet samtidigt som studenterna får möjlighet att praktisera sina kunskaper. Samarbeten kan exempelvis ske genom examensarbeten, Näringslivsförlagd kurs (NFK) och projekt. Välkommen att träffa våra studenter på Karriärum!

När: 20 november 2019
Var: Tekniska Högskolan i Jönköping

Årets mässa har varit och vi laddar om för nästa år. Har du förslag till nästa mässa eller vill diskutera andra sätt att samverkar är du väldigt välkommen att kontakta Linda Bergqvist eller Jesper Johnsson.

 

 

 

 

Schema för dagen

9.00 Finnveden Säljkraft håller föreläsning i Fagerhultsaulan, E1423. 
- Så blir du bäst på att bära ditt varumärke
10.00 Karriärum öppnar 
11.00 Studion, E1105 öppnar för möjligheten att ta CV-foto. 
14.00 Karriärum stänger. 
Renata Chlumska håller föreläsning i Fagerhultsaulan - Reaching the top
15.00 Afterwork öppnar på Sajens.


I anmälan finns finns mer detaljer och aktuell information om vad som ingår i din monter och tillval så som medverkande i mässmagasin.

Har du frågor om mässan och magasin är du välkommen att kontakta Jesper.Johnsson@ju.se.

I år kommer vi dela ut en sponsorkasse till de första studenterna på mässan. Vill ditt företag synas extra så passa på att lämna en produkt/giveaway till kassen.

Tack alla som medverkat på Karriärum 2018!

Anmäl ditt företag till After Work på Science park (50 m från mässan) kl 15.00 - 17.00. I anmälan ingår buffémat samt en dryckesbiljett.

Sidan uppdaterad 2018-10-23

Näringsliv och samhälle
Sidan uppdaterad 2018-06-08
Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information