Företag intresserade av JTH-IC

Samarbetet med näringslivet redan under studietiden är en av de viktigaste delarna i JTH:s utbildningskoncept. Vi ser gärna att fler företag och organisationer är intresserade av att samarbeta med JTH och Jönköping University via JTH-IC.

Andrea Bet och hans team på Electrolux fabrik för produkion av tvättmaskiner i Rayong, Vietnam, har vid ett flertal tillfällen bjudit in studenter från Jönköping University för examensarbeten och är mycket nöjd med utfallet.


Genom JTH-IC kan företag som verkar i respektive region få hjälp av studenter att genomföra diverse olika projekt under en längre period, där både praktik och examensarbete kan ingå. Redan innan eventuell anställning kan studenter och företag alltså lära känna varandra och ta del av ett viktigt kunskapsutbyte.

JTH växer snabbt, både vad gäller utbildning, där vi är en av de största utbildarna i Sverige av högskoleingenjörer inom våra områden byggnadsteknik, datateknik, industriell organisation och ekonomi samt maskinteknik. Även forskningen har vuxit snabbt där vi har egna forksningsrättigheter i området industriell produktframtagning.

Mer information om hur du som företag eller organisation kan anlita studenter genom praktik/näringslivsförlagd och examensarbete kurs hittar du här.

Kontakt

Företag är välkomna att kontakta ansvarig för JTH Internatonella campus:
Roy Andersson

Sidan uppdaterad 2018-01-08

Näringsliv och samhälle
Sidan uppdaterad 2016-08-19
Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information