Affärsförnyelse är en av våra styrkor. Om ditt företag / organisation står inför en utmaning kan du räkna med att våra studenter ger dig nya perspektiv och lösningar utanför boxen.

Fördelar för dig:

  • Få tillgång till topptalanger från hela världen
  • Sätt fokus på din utmaning och få förslag på möjliga lösningar
  • Stärk ditt varumärke

Låt våra studenter tackla dina utmaningar

I ett kursprojekt får studenterna tillämpa sin expertis inom ett specifikt område på en verklig affärsutmaning. Som partnerföretag i ett kursprojekt får du arbeta med en dedikerad grupp studenter i cirka 8 veckor. Målet är att skapa resultat och bidra till ditt företag/organisation.

 

Våra studenter hjälper företag med etablering på utländska marknader

Nedan presenterar vi några av många framgångsrika exempel på samarbete inom en kurs där JIBS masterstudenter, med ursprung i många olika länder, hjälper företag att förbereda sig för en internationell expansion och/eller export genom att ta fram en djupgående analys av en specifik marknad och föreslå en strategi för att ta sig in på marknaden.

Branschröster:

Det är en riktig win-win. Studenterna får möjlighet att arbeta med verkliga strategier för verkliga företag, och vi som företag får insikter om nya marknader från specialiserade studenter. Förra året fick vi värdefulla insikter, och med årets studentteam är vi övertygade om att vi kommer uppnå fantastiska resultat - igen.

- Medea Leeb, Head of Marketing and Sales, Ekatech AB

Studenterna ifrågasätter våra egna tankar och hjälper oss att tänka större och bredare. Genom sitt perspektiv kan de ge oss ovärderlig input på hur vi kan utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre.

- Henrik Henriksson, CFO, ETON

- Isabelle Lundgren, HR generalist, ETON

Samarbetet mellan JIBS och industrin är oerhört viktigt för båda parter. Enkelt uttryckt är det ett sätt för företag och organisationer att investera i sin framtid, och för högskolan, att skapa en ännu högre relevans i utbildningen genom att kombinera teorin med praktisk tillämpning.

- John Löw, Marknadschef, Swede-Wheel

Exampel på samarbetsföretag 2023

Logotypes of JIBS partner companies
Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp
Applied International Marketing.pdf Pdf, 1.2 MB. 1.2 MB 2023-05-17 10.42
Global Marketing Management.pdf Pdf, 1.5 MB. 1.5 MB 2023-05-17 10.42

Kontakta oss för mer information