Vad är det för skillnad på Office 365 och Office 2016?

Office 365 är en prenumerationstjänst som innehåller den senaste versionen av Office.

Hur installerar jag Office på min privata dator?

Via Officeportalen på portal.office.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du installera flera av Office-programmen. Du loggar in med ditt JU-konto och klickar sedan på knappen Install apps i övre högra hörnet.

OBS! Det går inte att installera programen på Chromebook. Har du en Chromebook hänvisar vi dig till onlineversionerna.

Var hittar jag den senaste informationen om nyheter i Office 365?

Microsoft informerar regelbundet om de senaste nyheterna i Office 365, "Nyheter och förbättringar i Office 365" Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Se även videokanalen Microsoft Office 365 Updates Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som uppdateras månadsvis med information om de senaste nyheterna.

Vad händer med mitt O365-konto när jag slutar mina studier/min anställning på JU?

Kontot hos Microsoft är kopplat till ditt konto på JU. Det innebär att när ditt konto upphör eller stängs hos oss händer motsvarande hos Microsoft.

Vad händer med Office skrivbordsprogrammen jag installerat på mina privata enheter när jag slutar mina studier/min anställning på JU?

När kontot raderas hos oss kommer du inte längre att kunna logga in på Office365. Installerade programvaror på egna datorer eller enheter kommer att finnas kvar men med begränsad funktionalitet.

Hur ser jag mina Office-installationer och hur kan jag inaktivera gamla?

Via Officeportalen på portal.office.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du se hur många Office-installationer du har gjort och inaktivera de du inte vill använda längre. Läs vår guide om hur du hanterar dina Officeinstallationer Pdf, 185.2 kB.

 Var hittar jag information om de program (utöver de som ingår i Office 2016) som finns tillgängligt i portalen som t ex People, OneNote och Tasks?

På Microsofts egna sidor www.support.office.com och e-learningportalen E-learning Addskills Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.