Näringslivsdag på Tekniska Högskolan

Mässpaket 2019:

Frukost och lunch för 4 personer, bokbord, el, wifi, din logga i mässmagasinet. 
Avgift: 2 000 kr

På Karriärum kan du som företag få kontakt med studenter med rätt kompetens. Tekniska Högskolan arbetar aktivt med att förmedla kontakter mellan studenter och företag. Samverkan med våra studenter kan vara ett sätt att utveckla ditt företag eller din verksamhet samtidigt som studenterna får möjlighet att praktisera sina kunskaper. Samarbeten kan exempelvis ske genom examensarbeten, Näringslivsförlagd kurs (NFK) och projekt. Välkommen att träffa våra studenter på Karriärum!

När: 20 november 2019
Var: Tekniska Högskolan i Jönköping

På mässan möter ni främst våra studenter genom er egen monter. Ni får en yta på cirka 2 kvm med bord att inreda själva. Vanligt är roll-ups eller en mindre mässvägg. Utöver monterutställningen så erbjuder vi även möjlighet att synas tillsammans med vår sponsorkasse som vi delar ut till studenterna i entrén när mässan börjar. Även i vårt mässmagasin finns möjlighet att synas extra, ni som organisation kan köpa en annonssida i magasinet som delas ut till alla gäster på mässan. Annonssidan skapas tillsammans med er enligt samma mall som resterande magasin. Se "Senaste Karriärum" i menyn för förra årets magasin. 


Årets mässa närmar sig och vi jobbar hårt med inbjudan och anmälan. Har du förslag till nästa mässa eller vill diskutera andra sätt att samverka är du väldigt välkommen att kontakta Linda Bergqvist eller Jesper Johnsson.

Schema för dagen

9.00 Finnveden Säljkraft håller föreläsning i Fagerhultsaulan, E1423. 
- Så blir du bäst på att bära ditt varumärke
10.00 Karriärum öppnar 
11.00 Studion, E1105 öppnar för möjligheten att ta CV-foto. 
14.00 Karriärum stänger. 
Renata Chlumska håller föreläsning i Fagerhultsaulan - Reaching the top
15.00 Afterwork öppnar på Sajens.


I anmälan finns finns mer detaljer och aktuell information om vad som ingår i din monter och tillval så som medverkande i mässmagasin.

Har du frågor om mässan och magasin är du välkommen att kontakta Jesper.Johnsson@ju.se.

I år kommer vi dela ut en sponsorkasse till de första studenterna på mässan. Vill ditt företag synas extra så passa på att lämna en produkt/giveaway till kassen.

Anmäl ditt företag till After Work på Science park (50 m från mässan) kl 15.00 - 17.00. I anmälan ingår buffémat samt en dryckesbiljett.

Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information