student

Information till antagna

Ortopedtekniker (Jönköping)

Obligatoriskt upprop och introduktion: Ortopedtekniker: Måndag 30 augusti 2021 kl. 10.00 på Hälsohögskolan i Jönköping.

Information

Mer information om programmet. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Kontaktperson: niklas.toth@ju.se

Terminstider

Terminstider Läsår 21/22

HT v.35 – v.02: 210830 – 220116

VT v.03 – v.22: 220117 – 220605

Terminstider Läsår 22/23

HT v.35 – v.02: 220829 – 230115

VT v.03 – v.22: 230116 – 230604

Checklista YH, start ht 2021

Senast vecka 27 skickas antagningsbeskedet ut till antagna och reserver. Följ instruktionerna i ditt antagningsbesked hur du tackar ja till din plats. Är du inte intresserad av din plats ska du lämna återbud.

Ansök om studiemedel hos Centrala studiestödsnämnden (CSN) i god tid innan terminsstart. Kom ihåg att lämna en studieförsäkran i samband med att studierna börjar.

Du måste registrera dig och skapa ett användarkonto för att studera vid Jönköping University. Registreringen öppnar en vecka innan uppropet och stänger dagen före uppropet. I samband med registrering och kontoaktivering kan du även beställa JU-kortet som ger dig access till högskolans lokaler och är ett bevis på att du är student vid JU.
JU-kortet kan hämtas ut först när du fått ett bekräftelsemejl på att JU-kortet är producerat. För YH-studenter är det frivilligt att beställa JU-kortet, beroende på om du har behov att vistas i högskolans lokaler i Jönköping, inklusive högskolebiblioteket.

IT-introduktion

Filmen nedan beskriver hur du skapar ett användarkonto, får en e-postadress, hur du hittar dina kurser och mer på Jönköping University.

Uppropet är obligatoriskt, oavsett om det sker på plats fysiskt eller digitalt. Om du uteblir från uppropet, och inte har meddelat förhinder, förlorar du din plats. Glöm inte att registrera dig via webben innan uppropet. Om du har förhinder att närvara på uppropet måste du meddela detta till utbildningsledaren.

Som YH-studerande har du möjlighet att bli medlem i Studentkåren.  Studentkåren anordnar studiesociala aktiviteter och du får som studerande tillgång till unika studentrabatter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Som Yh-studerande på JU är du en del av Jönköping University. Utbildningssystemet inom yrkeshögskolan skiljer sig något från högskolan. På denna sida finns information samlad för som rör specifikt dig som Yh-studerande på JU.

Cookieinställningar