student

Information till antagna

Interventions in Childhood (master)

Obligatoriskt upprop och introduktion: torsdag 26 augusti kl 10:00-12:45 i Hb221 på Högskolan för lärande och kommunikation.

Information

Välkomstbrev från programansvarig Pdf, 18.6 kB, öppnas i nytt fönster.
Schema Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Tider och salar kan komma att ändras med kort varsel. Tag därför för vana att kolla ditt schema med jämna mellanrum.
Terminstider HLK
För kursplaner och kurslitteratur, klicka på respektive kursplan under rubriken Utbildningsplan direkt under checklistan.

Checklista: Programstudenter, start ht 2021

För att behålla din plats i urval 1 som presenteras fredag 16 juli måste du tacka ja via antagning.se senast fredag 23 juli annars förlorar du din plats.

 

Om du har antagits i andra urvalet som presenteras torsdag 29 juli behöver du inte tacka ja. Då tackar du istället ja genom att närvara på uppropet.

 

Om du inte är intresserad av din plats är det viktigt att du lämnar återbud. Följ instruktionerna på Mina sidor på antagning.se

Ansök om studiemedel hos Centrala studiestödsnämnden (CSN) i god tid innan terminsstart. Kom ihåg att lämna en studieförsäkran i samband med att studierna börjar.

Aktuella terminstider hittar du här.

Du måste registrera dig och skapa ett användarkonto för att studera vid Jönköping University. Registreringen öppnar en vecka innan upprop och stänger dagen före upprop. I samband med registrering och kontoaktivering ska du även beställa JU-kortet som ger dig access till högskolans lokaler och är ett bevis på att du är student vid JU.
JU-kortet kan hämtas ut först när du fått ett bekräftelsemejl på att JU-kortet är producerat.

IT-introduktion

Filmen nedan beskriver hur du skapar ett användarkonto, får en e-postadress, hur du hittar dina kurser och mer på Jönköping University.

Behöver du bostad så börja leta så fort som möjligt. Du kan bland annat skapa ett konto på www.studbo.se som är en marknadsplats för studentbostäder i Jönköping. Läs mer om tips kring ditt bostadssökande här.

Inför ht 2021 byter JU schemasystem från Kronox till Time Edit. Du kommer hitta schemalänk på respektive programsida senast 1 juli. Du kommer även hitta ditt schema på ju.se/schema. Vill du ha schemat i din mobil kan du ladda ned appen JU Mobile. Tänk på att schemat är preliminärt. Tider och salar kan komma att ändras så ha för vana att kolla ditt schema med jämna mellanrum.

Uppropet är obligatoriskt, även i de fall där det sker digitalt och inte fysiskt på plats. Om du uteblir från uppropet, och inte har meddelat förhinder, förlorar du din plats. Glöm inte att registrera dig via webben innan uppropet. Om du har förhinder att närvara på uppropet måste du meddela oss detta. Kontakta oss här.

Vid Jönköping University är det obligatoriskt att vara medlem i Jönköpings Studentkår. Studentkåren jobbar för att kurser och utbildningar ska hålla hög kvalitet men anordnar även studiesociala aktiviteter. Efter du har betalat terminsavgiften måste du uppdatera ditt JU-kort med giltig terminsstämpel i en av automaterna som finns i Campus Arena eller utanför vaktmästeriet. Genom JU-kortet får du även tillgång till en mängd unika studentrabatter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Service Center hjälper dig som student på Jönköping University genom att svara på dina studierelaterade frågor. Läs mer om Service Center och se FAQ med vanligt förekommande frågor och svar.

Antagningen Har du frågor som rör din antagning kontaktar du antagning@ju.se eller 036-10 10 50.

Övriga frågor Har du övriga frågor går det bra att kontakta oss via vårt frågeformulär eller högskolans växel 036-10 10 00.

Cookieinställningar