student

Information till antagna

3D-teknik

Obligatoriskt upprop och introduktion: Måndag 23 augusti 2021 kl 13:00 på Gummifabriken, Campus Värnamo.

Information

Välkomstbrev Pdf, 171.7 kB, öppnas i nytt fönster.
Mer information om programmet: 3D-teknik
Terminstider JTH
För kursplaner och kurslitteratur, klicka på respektive kursplan under rubriken Utbildningsplan direkt under checklistan.

Checklista 3D-teknik

För att behålla din plats i urval 1 som presenteras fredag 16 juli måste du tacka ja via antagning.se senast fredag 23 juli annars förlorar du din plats.

Om du har antagits i andra urvalet som presenteras torsdag 29 juli behöver du inte tacka ja. Då tackar du istället ja genom att närvara på uppropet.

Om du inte är intresserad av din plats är det viktigt att du lämnar återbud. Följ instruktionerna på Mina sidor på antagning.se

Ansök om studiemedel hos Centrala studiestödsnämnden (CSN) i god tid innan terminsstart. Kom ihåg att lämna en studieförsäkran i samband med att studierna börjar.

Du måste registrera dig och skapa ett användarkonto för att studera vid Jönköping University. Registreringen öppnar en vecka innan uppropet och stänger dagen före uppropet. I samband med registrering och kontoaktivering ska du även beställa JU-kortet som ger dig access till högskolans lokaler och är ett bevis på att du är student vid JU.
JU-kortet kan hämtas ut först när du fått ett bekräftelsemejl på att JU-kortet är producerat.

IT-introduktion

Filmen nedan beskriver hur du skapar ett användarkonto, får en e-postadress, hur du hittar dina kurser och mer på Jönköping University.

Uppropet är obligatoriskt. Om du uteblir från uppropet, och inte har meddelat förhinder, förlorar du din plats. Glöm inte att registrera dig via webben innan uppropet. Om du har förhinder att närvara på uppropet i 3D-teknik måste du meddela detta till utbildningsledare Jennie Berggren, Campus Värnamo. E-post jennie.berggren@varnamo.se

Vid Jönköping University är det obligatoriskt att vara medlem i Studentkåren. Studentkåren jobbar för att kurser och utbildningar ska hålla hög kvalitet men anordnar även studiesociala aktiviteter. Efter du har betalat terminsavgiften måste du uppdatera ditt JU-kort med giltig terminsstämpel i en av automaterna som finns i Campus Arena eller utanför vaktmästeriet. Genom JU-kortet får du även tillgång till en mängd unika studentrabatter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Campus Värnamo

Har du frågor om utbildningen i 3D-teknik på Campus Värnamo, kontakta oss på campus@varnamo.se eller på 0370-37 70 00.

Antagningen Har du frågor som rör din antagning kontaktar du antagning@ju.se eller 036-10 10 50.

Cookieinställningar
Cookieinställningar