Muhammad Imran, student, IT, Management and Innovation

Jag har en kandidatexamen i datavetenskap från Pakistan, och jag kom till en punkt i min karriär där jag insåg att jag behövde en masterexamen för att komma vidare.

Jag ville ha en utbildning som kombinerade informatik med ekonomi, och jag hittade den på JIBS. Jag trivs jättebra! Lärarna är verkligen engagerade och levererar mer än 100 procent. Kurserna ligger i fas med den senaste forskningen. JIBS är verkligen internationellt, och det är en så värdefull erfarenhet att studera bland studenter från många olika länder.

Jag läser svenska vid sidan av, eftersom jag vill lära mig språket och mer om kulturen. Det är intressant, och jag planerar att hitta ett jobb i Sverige och bo här i ett par år när jag har min examen. Då jag kommer jag både att ha en internationell utbildning och internationell arbetslivserfarenhet på mitt cv!

Att vara student här är jättebra. Inte bara för att kurserna är riktigt bra, men det finns massor av roliga saker att göra på fritiden också. Det är en bra balans. Mitt råd till nykomlingar är: Engagera er! Det enda sättet att utvecklas är att vara involverad.

Sidan uppdaterad 2017-12-19

Utbildning
Sidan uppdaterad 2015-01-15
Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information