student

Arbetsmarknadsdagar

Arbetsmarknadsdagar

Arbetsmarknadsdagarna vid Jönköping University fungerar som en mötesplats för studenter och blivande arbetsgivare.

Det är de olika studentsektionerna/organisationerna som ansvarar för genomförandet av arbetsmarknadsdagarna. Nedan hittar du en kort information om vilka arbetsmarknadsdagar som arrangeras och länkar till mer detaljerad information.

Tekniska Högskolan

För dig som studerar på Tekniska Högskolan är Karriärum mötesplatsen för att skapa kontakt med arbetsgivare. Ett besök här kan leda till exjobb, sommarjobb, praktik och mycket mer.

Läs mer om Karriärum

Jönköping International Business School

Arbetsmarknadsdagen för dig som studerar vid Jönköping International Business School heter Nextstep och arrangeras av studentsektionen JSAlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (JIBS Student Association).

Läs mer om  Nextstep härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Högskolan för lärande och kommunikation

Professionsdagen kan du som läser något av lärararprogrammen vid Högskolan för lärande och kommunikation möta framtida arbetsgivare.

Läs mer om Professionsdagen här

HR-Inspiration Day
2018 är en nätverks- och inspirationsdag för HR-studenterna vid Jönköping University där aktörer inom branschen bjuds in. Syftet är att skapa kontakt mellan studenter och arbetslivet. Vi erbjuder föreläsningar inom området Humankapital samt en miljö för nätverkande. Dagen arrangeras av HR-studenter.

Årets tema är Humankapital. Huvudföreläsare är Ulrika Ramnek Bäckström från Permobil, samt Helena Montán och Johanna Larsen från Sahlgrenska universitetssjukhuset.

HR-Inspiration Day arrangeras av Amanda Schill, Evelina Rentorp, Lovisa Sandell, Kajsa Lysén och Isabelle Vildbaek som är studenter vid HR-programmet. Vid frågor kontakta HRID@ju.se

Tid och plats: Tisdag 13 november 2018, kl 12.00-17.00, sal He303 på Högskolan för lärande och kommunikation.

Mer information på Facebook

Kontakt: Ulli Samuelsson

Hälsohögskolan

Du som studerar vid Hälsohögskolan är välkommen att besöka Karriärdagen som arrangeras av studerandeföreningen Hälsosektion i samarbete med Hälsohögskolan. Karriärdagen anordnas vanligtvis två gånger per år.

Kontakt: ordf.halso@js.ju.se