Nyhetsbrev 4, 2016

*|MC:SUBJECT|*
Nyhetsbrev 4 2016 från Tekniska Högskolan i Jönköping
View this email in your browser
Samverkan i fokus
Under 2016 har Tekniska Högskolan samarbetat med näringslivet både genom utbildning och forskning. Alla våra studenter gör praktik och examensarbetet görs ofta tillsammans med ett eller flera företag. Hela 90 % av vår forskning bedriver vi i samverkan med företag. Vi är stolta och tacksamma för det fina engagemang som finns för att stärka och utveckla samarbetet mellan akademin och näringslivet och vi ser fram emot ett kreativt samarbetsår 2017!
_________________________
 
God Jul och Gott Nytt År
Linda Bergqvist, Näringslivsansvarig,
Tekniska Högskolan i Jönköping
Karriärum HI WORK
Tack till alla er som deltog på vår näringslivsmässa 16 november. Det var ett rekordstort deltagande med 77 företag på plats som träffade många studenter. Vi är glada över den positiva respons vi fått och ser fram emot nästa år. Boka redan nu in den 22 november 2017!
Jobbportalen
NFK (praktik) och exjobb står för dörren och studenterna är i full gång att hitta företag att samarbeta med. På Jobbportalen kan företag enkelt lägga upp annonser som riktar sig till våra studenter, helt gratis. Gå in på www.ju.se/annonsera och följ instruktionerna.
Utställning 16/12 kl. 09.00
Produktutveckling och Design, åk 3, ställer ut sitt projektarbete i JTH:s entré. Projektet är ett samarbete med Husqvarna Group. Arbetet handlar om att utveckla, konstruera och designa tillbehör till grästrimmers. Är du intresserad? Välkommen att anmäla dig här. 

Sidan uppdaterad 2017-05-16

Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information