Nyhetsbrev 2, 2017

*|MC:SUBJECT|*
Nyhetsbrev 2 2017 från Tekniska Högskolan i Jönköping
View this email in your browser

Fristående kurser inom ledarskap på Jönköping University, sök senast 15 april!
Vill du få ett helhetsperspektiv på projektledning? Utveckla ditt ledarskap på ett personligare, djupare och mognare plan? Bli duktigare på att hantera olika situationer, människor och grupper? Effektivisera din produktion? Jönköping University erbjuder ett antal avancerade fristående kurser inom ledarskap med start hösten 2017. Kurserna är schema-anpassade för yrkesverksamma och varierar i omfattning från 7,5 hp till 30 hp. Kurserna kan läsas på halv- eller kvartsfart. På kurserna kan du fördjupa dina kunskaper i en kvalificerad omgivning och bygga värdefulla nätverk. Har du några frågor? Maila studera@ju.se

Exempel på kurser att söka:

Ledarskap i tillämpad förändring, 15 hp
Projektledning, 30 hp
Det operativa ledarskapet, 15 hp
Lean Produktion, 7.5 hp

Lunchseminarium
5 april kl. 11.30-13.30 

I januari 2017 blev Jönköping University officiellt en så kallad KK-miljö. I och med det kommer vi att kunna bygga en stark och internationellt konkurrenskraftig forsknings- och utbildningsmiljö inom området kunskapsintensiv produktframtagning. Träffa Mats Jackson, programchef för miljön.
Program och anmälan 
 
Invigning av JUs nya miljö inom kunskapsintensiv produktframtagning
28 april kl. 09.30-14.00
Den 28 april invigs miljön i samband med Jönköping Universitys Vårfirande. Vi arrangerar då en minimässa där du har möjlighet att träffa forskare och prata spännande utveckling.
Program och anmälan

 
Lunchseminarium
4 maj kl. 11.30-13.30 

Nedslag i logistikforskningen vid JTH. Träffa professor Per Hilletofth som berättar om sin mycket aktuella och uppmärksammade forskning kring ”Återflyttning i svensk industri: drivkrafter och svårigheter”.
Program och anmälan
 

Följ Tekniska Högskolan i Jönköping på LinkedIn för att få de senaste nyheterna om våra utbildningar och vår forskning.
Klicka på ikonen nedan.

Sidan uppdaterad 2017-05-16

Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information