Nyhetsarkiv

 • JU-studenter redo för Nextstep

  2018-02-16
  Tisdag 20 februari kl 9 öppnar årets upplaga av Jönköping Universitys karriärsmässa Nextstep i Campus Arena. Under mässan kommer studenterna ha möjlighet att träffa 57 olika företag.
  Läs mer
 • Fyra nya hedersdoktorer

  2018-02-13
  Den 5 maj är det dags för akademisk högtid vid Jönköping University. Då kommer fyra personer som på olika sätt har bidragit till forskning och utbildning vid lärosätet att utses till hedersdoktorer.
  Läs mer
 • Jönköping University utbildar specialistläkare

  2018-02-06
  Under fyra dagar, från 5 till 8 februari, samlas blivande specialistläkare i geriatrik och allmänmedicin på Hälsohögskolan vid Jönköping University för att gå en kurs på det högaktuella temat Hemsjukvård och vård av sköra äldre .
  Läs mer
 • Stöd i samband med graviditet stärker föräldrar – och utvecklar parrelationen

  2018-02-05
  Att bli förälder är en omvälvande förändring. Ofta en härlig sådan, men ibland en utmaning och rentav jobbig tid för somliga. Men med hjälp av stöd från vården och familj och vänner kan omställningen gå bättre – och parrelationen kan utvecklas. Det visar Caroline Bäckström i sin doktorsavhandling.
  Läs mer
 • Designstudenter tolkar Ingmar Bergman

  2018-02-02
  2018 skulle Ingmar Bergman ha fyllt 100 år. Det uppmärksammar avgångsstudenter från programmet Produktutveckling med möbeldesign under Stockholm Design Week och Stockholm Furniture Fair .
  Läs mer
 • Vem blir Årets unga ledande kvinna i Jönköping 2018?

  2018-02-01
  Jönköping University är stolt med och presenterar 23 unga ledarförebilder i Jönköpings län som alla har något gemensamt. De har visat resultat i sitt ledarskap, de är under 35 år och de är alla kvinnor.
  Läs mer
 • Platsen påverkar företags förmåga till förnyelse

  2018-02-01
  I en tid där teknologisk utveckling och andra förändringar sker i allt snabbare takt kan det vara svårt för företag att stå ut i den hårda globala konkurrensen. Vad hjälper och stjälper företag i deras försök att följa marknaden?
  Läs mer

Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information