PayEx-konto (gamla printsystemet)

Vid frågor kontakta PayEx-supporten!
E-post: ehandel@payex.com

Telefon: 0498-202027

Information från PayEx (skickat via e-post i november 2018 till alla med PayEx-konto):

Viktigt meddelande till befintliga kunder: Den 1 november 2018 har vi uppdaterat våra villkor med anledning av att tjänsten upphör. För nya kunder kommer dessa villkor att gälla direkt och för befintliga kunder kommer villkoren att bli gällande från och med den 1 december 2018. De uppdaterade villkoren är bifogade detta meddelande.

Tjänsten PayEx Lärosäteskonto upphör den 31 december 2018. Fram till detta datum kan du nyttja tjänsten likt tidigare och innehållet eller erbjudandet i tjänsten ändras inte. Efter den 31 december 2018 är det inte längre möjligt att nyttja tjänsten eller ladda ditt PayEx Lärosäteskonto. Du kan emellertid fortsatt logga in på ditt PayEx Lärosäteskonto för att genomföra uttag eller ändra kontaktuppgifter fram till 31 januari 2019. Detta mail och informationen som publiceras på https://wallit.payex.com ska båda anses utgöra ett sådant meddelande om uppsägning som avses i de allmänna villkoren punkt 11.3 sista stycket.

Om du har några frågor kring tjänstens upphörande eller om du har problem med inloggning kontaktar du oss enklast på ehandel@payex.com.

Om du inte accepterar de nya villkoren har du rätt att omedelbart och kostnadsfritt säga upp ditt avtal.

Pengar som du har innestående på konto omfattas av Riksgäldens insättningsgaranti. Läs mer om insättningsgarantin på https://www.riksgalden.se/insattningsgarantin/.

 

Sidan uppdaterad 2018-12-11


Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information