Aktuellt inom CHILD

 • Följ JU Live via webben idag: Att tänka för mycket kan få dig att falla
  2019-10-10 Idag den 10 oktober äger "JU Live" rum i JU-aulan. En rad forskare har kortare "TED-talks" för att belysa intressant forskning på ett mer lättsamt sätt. Först ut är CHILD-forskaren Nerrolyn Ramstrand tillsammans med kollegan Saffran Möller. Föreläsningarna sänds också live via webben.
  Läs mer
 • Öppna CHILD-föreläsningar under JU:s 25-årsjubileum
  2019-10-08 Fredagen den 11 oktober firar vi att det är 25 år sedan flera fackhögskolor i Jönköping gick samman i en stiftelsehögskola, Jönköping University. På programmet står akademisk högtid, föresläsningar och andra festligheter.
  Läs mer
 • Mångårig forskningspartner ny hedersdoktor vid JU
  2019-10-04 Professor Dale Clark Farran har varit engagerad i forskning och stöd till barn och ungdomar i riskmiljöer hela sitt yrkesverksamma liv. Sedan 20 år tillbaka är hon en av forskargruppen CHILD:s främsta forskningspartners.
  Läs mer
 • Upptäck CHILD på Upptech!
  2019-10-03 Save the Date! 29 februari 2020.
  Barn, föräldrar och ni som arbetar med barn är välkomna till en extra rolig dag, där vi visar hur vi arbetar med forskning som berör barn och barns delaktighet.

  Läs mer
 • ISEI lockade CHILD-forskare till Australien
  2019-09-18 I somras var det åter dags för konferensen The International Society of Early Intervention, där forskare inom tidig intervention möts för att diskutera och jämföra forskningsresultat. I år var det en stor grupp CHILD-forskare som deltog. Här berättar Madeleine Sjöman om dagarna.
  Läs mer

Sidan uppdaterad 2018-10-19

Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information